SHIKUN & BINUI

ARISON GROUP

Célunk, hogy olyan hosszú távon is fenntartható környezetet teremtsünk, amely egyaránt biztosítja gyermekeink és unokáink biztonságos jövőjét, így a környezetünket érintő kérdésekben határozott állást foglalunk.

SHIKUN BINUI ARISON GROUP

A Shikun & Binui Group egy vezető nemzetközi cégcsoport, amely ingatlanfejlesztéssel, infrastrukturális- és környezetvédelmi beruházásokkal foglalkozik. Az 1920-as években alapított cég leányvállalatainak köszönhetően meghatározó és elismert szereplővé vált a világ számos országában. A vállalat alapértékeinek tekinti a környezettudatosságot, átláthatóságot, innovációt és a tökéletességre való törekvést. A Shikun & Binui vezető szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalásban, illetve a fenntartható fejlődés támogatásában is. Ennek megfelelően fokoztuk részvételünket az ezzel kapcsolatos projektekben, kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló energiaforrások használatára, ezenkívül fenntartható kivitelezési standardokat vezettünk be annak érdekében, hogy részt vehessünk egy hosszú távon is élhető és zöld környezet kialakításában.

éves
szakmai múlt
éve
Magyarországon
eladott
lakás

MAGYARORSZÁG

A Shikun & Binui Real Estate Development (RED) a cégcsoport nemzetközileg is jelentős leányvállalata, amely legfőképpen a közép- illetve kelet-európai országokban tevékenykedik. Így például Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban és Romániában. Magyarországon csaknem 25 éve van jelen a cég, ezalatt közel 50.000 négyzetméternyi kereskedelmi, iroda- és lakóterületet hozott létre, többek között ipari területeket, szállodákat, lakásokat és oktatási intézményeket.