LENDVAI ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI TÁRSULÁS

AZ INGATLANPIAC SPECIALISTÁI

A West Home City lakóprojekt ügyvédi munkáit a szakmában méltán elismert Lendvai és Társai Ügyvédi Társulás segíti. A csapat 2012-ben, független ügyvédi irodák társulásaként alakult. Az iroda tagjai gazdasági jogban átfogó tudásra tettek szert, miközben csaknem tizennyolc évnyi helyi tapasztalattal is rendelkeznek. Ezeket az ismereteiket ötvözik a jogi szolgáltatások nemzetközi követelményeivel.

Az iroda ügyvédei az összes ingatlanpiaci tranzakcióval kapcsolatos területen bőséges szakismerettel rendelkeznek, legyen szó akár például tervezésről, engedélyeztetésről, kivitelezésről vagy üzemeltetésről.

Kiemelkedő tanácsadói múltjuknak köszönhetően a teljes megvalósítási folyamaton át, a kezdetektől fogva egészen a befejezésig segítik az ügyfeleiket. Ezenkívül rendszeresen adnak tanácsot speciális ingatlanügyletekben is. Dolgoztak már együtt vezető pénzügyi tanácsadókkal, illetve kereskedelmi bankokkal Budapesten és környékén, több száz lakásos lakópark, valamint ipari parkok fejlesztése során.

A West Home City lakóépület projekt adásvételi szerződésével kapcsolatosan felszámolt ügyvédi díjazás költségeit a fejlesztő teljesen magára vállalja. A Lendvai és Társai Ügyvédi Társulás szakemberei mind az adósi, mind pedig a hitelezői oldalon segítik ügyfeleiket az esetlegesen felmerülő kérdések rendezésében.