A Tétényi-fennsík területe hosszú időn keresztül az őshonos gyepfelületek jellegzetes „gyűjtőhelye” volt. Beépítése éppen ezért csak körültekintő gondossággal történhet. A társasházak leendő elhelyezésénél és kialakításánál fontos szempont többek között a tájolás és a minél jobb kilátás teljes mértékű figyelembe vétele. A budaörsi Tétényi-fennsíkon lévő beruházást a több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, többször is díjazott partnerünkkel, a West Home City lakópark terveit is maga mögött tudó Bálint és Társa Építészek Irodájával közösen valósítjuk meg.

HÁROM SZINTES, HATLAKÁSOS ÉPÜLET

A megvalósuló projekt többek között egy három szintes, összesen hatlakásos épületet foglal magában. A tervek szerint a földszinten két, az emeleten három, végül pedig a tetőtérben egy nagy lakás kerül kiépítésre. A lakások mind 2, 3, illetve 4-5 szobásak lesznek. A tervezők a családi házakra is gondoltak, abból kétfélét álmodtak meg. Az elsőben egy, míg a másodikban az egymás feletti szinteken két lakás helyezkedik majd el.

Parkolás tekintetében a Bálint és Társa Építészek Irodája végül is a térszín alatti parkolás megvalósítása mellett döntött, annak előnye ugyanis, hogy összefüggőbb, nagyobb zöldfelület maradhat meg általa.