FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

A Shikun & Binui Group ingatlanfejlesztéssel, infrastrukturális és környezetvédelmi beruházásokkal foglalkozó, vezető nemzetközi cégcsoportként alapértéknek tekinti a környezettudatosságot. A vállalat vezető szerepet tölt be a fenntartható fejlődés támogatásában. Ennek megfelelően kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló energiaforrások használatára, ezenkívül fenntartható kivitelezési standardokat vezettünk be annak érdekében, hogy részt vehessünk egy hosszú távon is élhető és zöld környezet kialakításában.

ÉLHETŐ KÖRNYEZET

Valamennyi tevékenységünkben szem előtt tartjuk a fenntarthatóságot, ideértve a projektekhez kapcsolódó állandó és folyamatos kapcsolattartást az érintettekkel, a munkaterületek környezeti állapotának és természeti értékeinek megóvását. Gondoskodunk az újrahasznosításra szánt hulladékok szelektív gyűjtéséről, illetve környezetkímélő és újrahasznosítható alapanyagok felhasználásáról is. Több ezer kilométernyi autópályát, továbbá hidakat és repülőtereket építettünk már ezen szempontok figyelembe vételével. Ezenkívül tevékenységi körünkbe tartoznak még az építőipari munkák, víz-, szennyvíz-, illetve távközlési hálózatok kiépítése, továbbá víz- és hőerőművek, valamint bányák és gyárak létrehozása is.

MEGÚJULÓ ENERGIA

A megújuló energia használata számunkra rendkívül fontos, éppen ezért fokoztuk részvételünket a naphőerőművek és a fotovillamos naperőművek létrehozása terén. Szilárd meggyőződésünk, hogy a nagyságrend az a következő kihívás, amellyel a megújuló energiaforrásokra épülő iparág szembesül. A nagyobb méretű közművek létrehozása kulcsszerepet játszik az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának jelentős csökkentésében és a megújuló energia hasznosítására vonatkozó célkitűzések elérésében.