INGATLANFEJLESZTÉSEK A FENNTARTHATÓSÁG NEVÉBEN

Több mint 90 éves tapasztalatunknak köszönhetően ma már világszerte 4 kontinensen, közel 20 országban végzünk jelentős mértékű fejlesztéseket.

PROJEKTEK

A Shikun & Binui az évek alatt számos sikeres beruházást valósított meg Magyarországon, amellyel rengeteg elégedett ügyfelet szerzett. Tekintse meg legutóbbi projektjeinket!

WEST HOME CITY

A XIII. kerületi lakóépület minden ingatlanját egyedi igényeknek megfelelően, különféle méretekben alakítjuk ki.

RÓKAHEGY

Az Üröm legszebb részén lévő Rókahegyen számos zöld örökpanorámás, jó beépítettségű, összközműves építési telek található.

CLUB ALIGA

A fejlesztés során új, magas színvonalú, helyenként kisvárosias jellemzőkkel bíró üdülő-és lakóterület épül ki.

GARDEN VILLE

A Tétényi-fennsíkon lévő társasház elhelyezésénél és kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy komfortos és zöld panorámás ingatlan épüljön.

További projektjeink

A SHIKUN & BINUI MAGYARORSZÁGON

Az 1920-as években alapított Shikun & Binui immáron 25 éve működik sikeresen Magyarországon. Ez idő alatt már körülbelül 50. 000 négyzetméternyi kereskedelmi, iroda- és lakóterületet hozott létre, amelyek között ipari területeket, szállodákat, lakásokat és oktatási intézményeket is találhatunk. A cégcsoport valamennyi magyarországi tevékenységénél is szem előtt tartja a fenntarthatóságot.

NEMZETKÖZI PROJEKTJEINK

A Shikun & Binui Group egy 93 éves szakmai múltra visszatekintő, vezető nemzetközi cégcsoport, amely ingatlanfejlesztéssel, infrastrukturális- és környezetvédelmi beruházásokkal foglalkozik. Az 1920-as években létrehozott cég leányvállalatainak köszönhetően meghatározó és elismert szereplővé vált a világ számos országában. A vállalat vezető szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalásban, illetve a fenntartható fejlődés támogatásában is.