BÁLINT ÉS TÁRSA ÉPÍTÉSZEK IRODÁJA

A VALÓDI SZAKTEKINTÉLY

A West Home City lakópark terveit a híres Bálint Imre építész nevével fémjelzett csapat készítette. Az 1994-ben alapított tervező iroda magas építészeti minőséget nyújt, immáron két évtizede. A társaság működése során az építészet különböző területein szerzett tapasztalatokat, színvonalas munkáival pedig sikeresen kivívta a szakma elismerését. Az elmúlt több mint 20 év alatt családi házak, társasházak és irodaházak sokaságának terveit valósították meg, munkásságuk azonban nem állt meg itt: nagyobb léptékű várostervezési és városrehabilitációs projektek is fűződnek a cég nevéhez.

Bálint Imre és csapata kreatív munkáival az ország számos pontján találkozhatunk, a fővárosban például a Corvin sétány, a Frangepán utcai társasház vagy az MKB Bank székháza tükrözi hűen a tervező irodára jellemző elegáns, egyben modern ízlésvilágot.

Az építészek elismertségét több szakmai díj is reprezentálja - 2003-ban Ybl-díjjal tüntették ki, majd 2005-ben DLA, vagyis a Doctor of Liberal Arts fokozatot szerzett a tervező és az általa vezetett Bálint és Társa Építészek Irodája Kft. Bálint Imre kimagasló munkássága elismeréseként 2010-ben megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét, valamint 2014 óta az MMA nem akademikus köztestületi tagjává is választották.